Over ons

Een familiebedrijf met een missie!

PSA-index BV is een familiebedrijf. Onze samenwerking is uniek door onze verschillende opleidingen, ervaringen en persoonlijkheden. Bouwend op de talenten van ieder afzonderlijk, omringd door externe deskundigen, vormen wij een ijzersterk team! Ons team bestaat uit:

Marianne Vodegel, algemeen directeur

Marianne is onze brug tussen medisch inhoudelijke en de zakelijke kant. Ze heeft ervaring in beide gebieden én zij is een teamspeler, resultaatgericht en superefficiënt. In korte tijd heeft ze samen met Jord Blekemolen een solide basis van het bedrijf neergezet, waar PSA-index BV op kan voortbouwen. ­­

Jurriaan Blekemolen, directeur medische zaken

Jurriaan is het brein achter de PSA-index. Hij heeft meerdere wetenschappelijke artikelen geschreven en de PSA-index ontwikkeld. In aanloop naar de PSA-index heeft hij, naast zijn reguliere werk, doorgezet om zijn onderzoek te volmaken en hierin creatief oplossingsvermogen getoond. Als we nog meer gegevens verzamelen zal Jurriaan in de komende jaren de algoritmes verder ontwikkelen waarmee hij verzuim nog beter kan voorspellen. Wilt u meer lezen? Hier vindt u een greep uit zijn artikelen.

Jord Blekemolen, operationeel directeur

Jord is onze verbinding met de jongere generatie en verzorgt de zakelijke inbreng. Hij is enthousiast en heeft kwaliteit van dienstverlening hoog in zijn vaandel staan. Hij heeft een frisse kijk en verrassende ideeën over de zakelijke aanpak van PSA-index BV. Klanten zullen merendeels contact met hem hebben over offertetrajecten en dienstverlening.